Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres.

Benvinguts a Finques Parera, una empresa familiar dedicada al món immobiliari a Igualada. Amb una tradició de més de 20 anys de servei i compromís amb els nostres clients. Ens enorgulleix poder oferir aquest servei a la nostra ciutat.

 

Qui Som:

A Finques Parera ens dediquem a ajudar als nostres clients en tot el procés de venda, compra o lloguer d'immobles amb la màxima professionalitat, transparència i serietat. El nostre objectiu és oferir un servei de qualitat i poder aconseguir  la satisfacció dels clients establint una relació propera i de confiança mútua. 

El nostre equip està format pel director, el Sr. Miquel Parera, l'agent immobiliària, la Sra. Montse Parera,  l'administratiu, el Sr. Xavier Cañamares i els nostres col·laboradors. Un equip de professionals dedicats a oferir un servei personalitzat basat en la confiança i la transparència.

 

Què Oferim:

A Finques Parera oferim serveis immobiliaris dirigits a compradors i venedors, propietaris i inquilins i a comunitats de veïns.

L’acompanyem i l’assessorem en el procés de compra, lloguer o venda d’immobles; 

-Cases i Pisos

-Solars i Parcel·les

-Locals Comercials i Naus Industrials

-Pàrquings

 

Per què Triar-nos:

Experiència i Coneixement Local: Amb més de 20 anys d'experiència al mercat immobiliari d'Igualada, coneixem la comarca, els barris i les tendències del mercat.

Assessorament Personalitzat: Ens preocupem per les necessitats dels nostres clients i oferim un assessorament personalitzat en cada transacció.

Professionalitat i Transparència: Creiem en la honestedat i la transparència en totes les transaccions. Informem en tot el procés, des de l'inici fins a la signatura i inclús després de la venda o el lloguer.

Xarxa de Col·laboradors: Treballem estretament amb professionals del sector, incloent arquitectes, advocats i agents hipotecaris, per oferir un servei integral i de qualitat.

Millora Contínua: Ens formem i treballem de forma constant per estar al dia de les notícies i les tendències d'un sector tan canviant  i així poder informar i donar solucions reals als problemes dels nostres clients.

Finques Parera és professionalitat, transparència, i qualitat de servei.

 

Contacta amb Nosaltres:

Si busques comprar, vendre o llogar una propietat, posa't en contacte amb Finques Parera. Estarem encantats d'atendre't  i ajudar-te amb tot el que necessitis. 

Ens vols conèixer? Truca i fes que la teva propera experiència immobiliària sigui un èxit sense complicacions. T'esperem.

  • La llar que busques
  • L'entorn desitjat
  • Un estil de vida diferent
  • Una gestió pulcre

"Tenim la clau que et durà a la casa dels teus somnis."

Tipus

Tipus d'immobles

#

Compra

Vols comparar? A Finques Parera t'oferim un ampli catàleg d'immobles a la venta. Busca, remena i troba el que més s'ajusti als teus desitjos..

Immobles en venta
#

Lloguer

Un ampli ventall d'immobles en lloguer t'estan esperant! Busca el que millor s'adapta a les teves necessitats

Immobles de lloguer