Termes i Condicions d'Ús

  • Inici
  • Termes i Condicions d'Ús
Serveis

Termes i Condicions d'Ús.

Introducció: Benvingut/da a la pàgina web de Finques Parera. En accedir i utilitzar el nostre lloc web, acceptes els següents termes i condicions. Si us plau, llegeix atentament aquesta informació abans de continuar. Si no estàs d'acord amb algun d'aquests termes, et recomanem que no utilitzis el nostre lloc.

Propietat Intel·lectual: Tot el contingut i els materials presents en el nostre lloc web, incloent-hi, però no limitat a textos, imatges, logotips, gràfics, vídeos i programari, estan protegits per drets de propietat intel·lectual. No està permès utilitzar, copiar, modificar o distribuir aquests materials sense el consentiment exprés de Finques Parera.

Ús del Lloc Web: T'obligues a utilitzar el nostre lloc web de manera legal i ètica. No pots realitzar activitats que puguin danyar, interferir o perjudicar el funcionament del lloc. A més, no pots intentar accedir a àrees restringides sense autorització.

Informació i Preus: Ens esforcem per proporcionar informació precisa i actualitzada al nostre lloc web. No obstant això, no garantim l'exactitud, la integritat ni l'actualitat d'aquesta informació. Els preus dels serveis immobiliaris poden estar subjectes a canvis sense previ avís.

Enllaços a Tercers: El nostre lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. Aquests enllaços es proporcionen únicament per a la teva comoditat. Finques Parera no es responsabilitza pel contingut, l'exactitud ni les pràctiques de privadesa d'aquests llocs. Et recomanem revisar les polítiques de privadesa i termes d'ús de qualsevol lloc al qual accedeixis des del nostre lloc web.

Privacitat i Protecció de Dades: Ens comprometem a protegir la teva privadesa. Consulta la nostra Política de Privacitat per obtenir informació detallada sobre com recopilem, utilitzem i protegim les teves dades personals.

Modificacions dels Termes i Condicions: Ens reservem el dret de modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment sense previ avís. Les modificacions entraran en vigència immediatament després de la seva publicació al lloc web. Et recomanem revisar periòdicament aquesta pàgina per estar al corrent de qualsevol canvi.

Limitació de Responsabilitat: Finques Parera no es fa responsable de possibles danys o pèrdues derivats de l'ús del nostre lloc web. Utilitzes el lloc sota la teva pròpia responsabilitat.

Llei Aplicable: Aquests termes i condicions es regeixen per les lleis de Espanya, i qualsevol disputa que sorgeixi en relació amb aquests termes estarà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels tribunals d'Igualada.